Dzīves garša à la française

FRANČU VALODA GARDĒŽIEM: BORDO UN AKVITĀNIJA

Iepazīsim Bordo un Akvitānijas reģiona gastronomiju un kultūru (ģeogrāfija, vēsture, tradīcijas), apgūsim un nostiprināsim ar reģiona kultūru un garšām saistīto leksiku.
Gardēžiem paredzētais kurss iekļaujas ik gadu martā organizētā pasākumu kopumā „Francijas garša” („Goût de France”), kas atzīmē franču gastronomijas klātesamību
piecos kontinentos.
Katrā nodarbībā paredzēta neliela degustācija.
Pieteikšanās: no 05.02.2018.
Nodarbības: 19.03.–26.04.2018.
Kurss: 12 h
Maksa: EUR 96
Fr. val. zināšanu līmenis: sākot no B1.1

PIE GALDA!

Pievērsīsimies franču gastronomijai, tās tradīcijām, maltītēm, iepazīsim to formu un saturu, apgūsim un nostiprināsim leksiku.
Programmas pamatā – mācību metode „À table !”
Pieteikšanās: no 05.02.2018.
Nodarbības: 19.03.–26.04.2018.
Kurss: 12 h
Maksa: EUR 89
Fr. val. zināšanu līmenis: A2.1–B1.3