Dzīves garša à la française

PIE GALDA!

Pievērsīsimies franču gastronomijai, tradīcijām, maltītēm, iepazīsim to formu un saturu, apgūsim un nostiprināsim leksiku.
Programmas pamatā – mācību metode “A table!” Mācību materiāli nav jāiegādājas, skolotājs nodrošina ar izdales materiāliem.

Kursa tēmas:

Virtuve (Produkti, darbības ar tiem, virtuves piederumi, atgriešanās pie mājās gatavota ēdiena, receptes, šefpavāri).

Ikdienas maltītes (Maltītes un dienas ritms, brokastu rituāls, maize, ar maizes produktiem saistītā leksika)

Kā atrast labus produktus? (Kas ir labs produkts? Kur francūži iepērkas? Kā runāt par produktiem? Amati, kas saistās ar gastronomiju: no ražošanas līdz pārdošanai!)

Nodarbību diena/laiks: trešdienas plkst. 19.00-21.00
Datumi: 21.03. – 25.04.
Maksa par 12h kursu: eur 89 (iespējams maksāt 2 daļās)
Franču valodas zināšanu līmenis: A2.1-B1.3

 

BORDO UN AKVITĀNIJA

Iepazīsim Bordo un Akvitānijas reģiona gastronomiju un kultūru (ģeogrāfija, vēsture, tradīcijas), apgūsim un nostiprināsim ar reģiona kultūru un garšām saistīto leksiku. Katrā nodarbībā paredzēta neliela degustācija!

Nodarbību datumi/laiks:

19.03. (pirmdiena) plkst. 19.00-21.00

26.03. (pirmdiena) plkst. 19.00-21.00

06.04. (piektdiena) plkst. 19.00-21.00

09.04. (pirmdiena) plkst. 19.00-21.00

16.04. (pirmdiena) plkst. 19.00-21.00

23.04. (pirmdiena) plkst. 19.00-21.00

Mācību materiāli nav jāiegādājas, skolotājs nodrošina ar izdales materiāliem.

Maksa par 12h kursu: eur 96 (iespējams maksāt 2 daļās)
Franču valodas zināšanu līmenis: sākot no B1.1