Franču virtuve cauri gadsimtiem

Aicinām gastronomiskā ceļojumā cauri gadsimtiem, lai kopā apskatītu svarīgākos periodus franču virtuves vēsturē un attīstībā: aizsākumi, izplatība un nostiprināšanās pasaulē, atšķirīgais un unikālais.

Runāsim arī par gastronomijas konceptu kopumā, par restorānu parādīšanos, šefpavāru līderību un terroir jēdzienu.

Nodarbībās izmantosim autentiskus dokumentus, receptes, iekļausim nelielas degustācijas, dalīsimies pieredzē, kursā apgūtais, iespējams, ļaus Jums atklāt vēl neizzinātus franču virtuves noslēpumus.

Katrā nodarbībā paredzēta neliela degustācija.

 

Franču valodas zināšanu līmenis: no B1.1

Maksa par 12h kursu: 96 eur (iespēja maksāt 2 daļās)

Datumi, laiki: 10.03.-14.04.2020. otrdienās plkst. 19.00-21.00